QUÈ OFEREIXEN LES NOSTRES FRESADORES BERMAQ®?

La gamma de centres de mecanitzat CNC BERMAQ® són la solució perfecta per a diferents tipus de fresat en diferents superfícies. Donant solució a una gran varietat de productes per a diferents sectors com l’acrílic, plàstic i metacrilat; la fusta, alumini, resines o composite i els seus derivats.

Les fresadores CNC BERMAQ® ofereixen elevades prestacions, alta fiabilitat, robustesa, i versatilitat;  garantia d’alta productivitat, flexibilitat i constant innovació tecnològica són algunes de les característiques a destacar dels les fresadores CNC BERMAQ®.

Totes dissenyades i fabricades a les nostres instal·lacions, oferim un compromís de confiança i qualitat. La nostra experiència de més de 35 anys en el sector ens avala.

VISCOM

La fresadora de control numèric (CNC), model VISCOM, destaca per la seva gran versatilitat. Dissenyada principalment per a treballar una àmplia varietat de materials

SG-A

Centre de mecanitzat especialment dissenyat per a mecanitzar a alta velocitat materials tècnics com alumini, titani, composites, resines,...

FCN-A

Centre de mecanitzat especialment dissenyat per a mecanitzar a alta velocitat materials tècnics com alumini, titani, composites, resines,...

FCN-P

Fresadora de control numèric (CNC), versàtil i fiable per al treball a alta velocitat de tot tipus de materials no ferrosos.

FCN

Centre de mecanitzat CNC, desenvolupat per satisfer les demandes dels clients més exigents. És una màquina versàtil, modular i robusta.

FCF

Treballa principalment peces petites o mitjanes de fusta i tot tipus de materials derivats, així com també resines i aluminis.

Victory

Dissenyada fonamentalment per treballar una àmplia varietat de materials (fustes, plàstics, metalls no fèrrics, etc.) i aplicacions a gran velocitat.

EURO-PX

Màquina fresadora de control numèric (CNC) dissenyada pel mecanitzat d’una gran varietat de materials no ferris (poliestirè, fustes, resines) a alta velocitat.

Link

Nova gama de centres de treball que incorpora 3 o 5 eixos. L’estructura compacta i la gran potència i versatilitat faciliten el fresat a alta velocitat de tot tipus d'elements no fèrrics

MX

Fresadora especialment dissenyada per a mecanitzar a alta velocitat materials no fèrrics, poliestirè, resines, fustes, etc. Disposa de 3, 4 o 5 eixos controlats per CNC.

CR

Fresadora especialment dissenyada per mecanitzar a alta velocitat materials no fèrrics, aluminis, poliestirens, resines, fustes, etc.

CR-A

Màquina especialment dissenyada per a mecanitzar alumini i materials similars a alta velocitat. Màquina de gran robustesa i precisió, ideal per a la producció de models i motlles.

SG

Centre de mecanitzat especialment dissenyat per mecanitzar a alta velocitat materials tous com poliestirè, fusta, resines, etc.

SG-XL

Màquina ideal per a la producció de models i bisellat de peces. Cobreix les necessitats de sectors com el naval, automoció, aeroespacial, ferroviari, escenogràfic, etc.

SG-XXL

Màquina ideal per a la producció de models i bisellat de peces. Cobreix les necessitats de sectors com el naval, automoció, aeroespacial, ferroviari, escenogràfic, etc.